Яка ситуація на Львівщині (відео)

Яка ситуація на Львівщині (відео)
За минулу добу Львівська область відправила понад 1200 тонн гуманітарної допомоги в гарячі точки країни

Численні гуманітарні конвої та понад пів мільйона біженців. За минулу добу Львівська область відправила понад 1200 тонн гумдопомоги в гарячі точки країни.

До слова, європейських виробників просять надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів тривалого зберігання. Водії ж, які здійснюють гуманітарні перевезення і підпадають під категорію військовозобов’язаних, можуть легально перетинати кордон, зареєструвавшись у системі «Шлях», а також звернувшись до керівника Держприкордонслужби.

Якщо брати за минулу добу між Україною і Польщою перетнули більше 63 тисяч осіб і на Львівщині було поселено додатково ще 10 тисяч переселенців. На даний момент Львівщина з початку війни прийняла в себе більше 110 тисяч переселенців і через кордон перейшло більше 530 тисяч людей, більше 30 тисяч повернулося назад, - Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію
Лікар розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Що сталою причиною їх виникнення поки що не відомо.
Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування?  (відео) Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування? (відео)
Мешканці залишилися заблокованими у власних квартирах. І хоч їм запропонували евакуацію та переселення, вони відмовилися.
Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео) Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео)
По завершенню курсів, незрячі та слабозорі зможуть знайти роботу.
Loading...
Load next