Захистити світову спадщину: як Львів готується до оборони (відео)

Захистити світову спадщину: як Львів готується  до оборони (відео)
З 1998 року Львів є у списку світової спадщини ЮНЕСКО. Це центральна частина міста площею приблизно 150 гектарів.

Поки світ думає, чи закривати небо над Україною, Львів закриває пам’ятки, котрі є світовим надбанням. З 1998 року місто Лева є у списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Центральна частина міста площею приблизно 150 гектарів. Відомо, що тут розташовані пам’ятки від ХІІІ до ХХ ст, які представляють архітектуру різних періодів, різних стилів, а також різних національностей, зокрема вірмен, німців, поляків, євреїв, українців.

Тож зараз наші фахівці захищають саме світову спадщину, а не лише українську. Куди ховають демонтовані елементи чи інші культурні цінності - не повідомляють. Адже це має залишитися таємницею для ворога.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next