На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео)

На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео)
Проросійська діяльність, антиукраїнська пропаганда та планування диверсії: ще одного прихильника «русского мира» викрила СБУ .

Проросійська діяльність, антиукраїнська пропаганда та планування диверсії: ще одного прихильника «русского мира» викрила СБУ на Львівщині. Як зазначили у спецслужбі, проросійськи налаштований житель області проводив акції на підтримку агресії рф, використовував комуністичну символіку, поширював інформацію, що він перебуває в окупації українською владою та нівелював значення українських Героїв.

Під час обшуків у зловмисника правоохоронці вилучили антиукраїнські листівки, символіку країни-агресора та пропагандистську літературу в підтримку російської ідеї, незареєстровану вогнепальну зброю та патрони до неї, холодну зброю, кілька пляшок з коктейлем Молотова, а також зразки форми правоохоронних органів України, яку, ймовірно, чоловік планував використати для вчинення диверсії.

За розповсюдження руйнівних наративів російської пропаганди зловмиснику повідомлено про підозру за статтями про поширення комуністичної символіки та незаконне поводження зі зброєю. Триває слідство.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України
Двоє мешканців Львівщини намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Вони віддали по 5 тис євро з кожного, щоб ділок з Ужгорода посприяв їм у цій справі.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
Loading...
Load next