Із 14-го березня школи на Львівщині повертаються до навчання (відео)

Із 14-го березня школи на Львівщині повертаються до навчання (відео)
Освітній процес буде індивідуальним.

Знову за парти: з понеділка школи на Львівщині повертаються до навчання. Освітяни дали вибір закладам право обирати форму навчального процесу: очну, змішану чи дистанційну.

Окрім того, з 14-го березня в області запрацює дистанційна школа у форматі класів.  

В цій школі навчання для дітей тих шкіл, які не мають дистанційних платформ нашої області; тих дітей, які приїхали до нас із інших областей України і тих дітей, які виїхали за межі України за кордон, — розповіла Ірина Сислюк, начальниця відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи Львівської обласної військової адміністрації 

Нагадаємо, 24 лютого російські війська повномасштабно вторглися в Україну. Через що львівських учнів перевели на дистанційне навчання, а з понеділка, 28 лютого, школи оголосили канікули на два тижні.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.
Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео) Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео)
Зростання кількості інфікованих ковідом та темпи вакцинації. В області заговорили про можливе посилення карантину.
Loading...
Load next