У Львові виписали понад 500 штрафів через паркування з порушенням ПДР (відео)

У Львові виписали понад 500 штрафів через паркування з порушенням ПДР (відео)
Йдеться про штрафи загальною сумою в 256 тисяч гривень.

Полювання на горе-паркувальників: понад пів тисячі штрафів виписали за минулу добу у Львові. На загальну суму 256 тисяч гривень. Про це інформує мерія.

Так, зокрема, в районі Залізничного вокзалу інспектори з паркування оштрафували 57 кермувальників. Загалом, на штраф-майданчик евакуювали 4 автомобілі. Ще 2 оштрафовані водії поїхали до прибуття евакуатора.

Також інспектори з паркування проводять роз’яснювальну роботу з водіями та виписують попередження.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий закликав кермувальників не полишати свої автівки абиде та абияк. А неправильно припарковані транспортні засоби евакуюватимуть.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики
У центрі Львова за порушення ПДР зупинили «BMW». Водійка поводилася підозріло, тому її обшукали й знайшли пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.
76 штрафів за паркування: у Львові за «паркувальні» борги у водія вилучили його автомобіль (відео) 76 штрафів за паркування: у Львові за «паркувальні» борги у водія вилучили його автомобіль (відео)
За неоплату 76 штрафів за паркування на платному майданчику, органи примусового виконання рішень вилучили у водія його автомобіль.
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Loading...
Load next