У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики

У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики
У центрі Львова за порушення ПДР зупинили «BMW». Водійка поводилася підозріло, тому її обшукали й знайшли пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Афера не вдалася. Правоохоронці в центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка порушила правила дорожнього руху. Патрульні помітили, що жінка дуже нервує. І не дарма, оскільки, під час обшуку в неї виявили 2 пакетики з порошкоподібною речовиною та ще один згорток фольги, в якому теж була невідома суміш. Але порушниця погодилася провести аналіз на сп’яніння тільки у медзакладі, де вона мала здати аналіз сечі. Проте ще раз її перевіривши у кишенях знайшли невеличкий контейнер із жовтою рідиною. Це змінило позицію жінки й вона передумала здавати аналізи. До слова, минулого місяця їй вже виписували протокол за керування у стані сп’яніння. Тепер вона поповнила свою колекцію ще одним. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Loading...
Load next