Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)

Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.

Безкоштовний одяг та взуття для переселенців. У Львові активно продовжують приймати людей, які залишили свої домівки через напад окупанта. Евакуйовані з гарячих точок люди у місті Лева мають можливість отримати все необхідне для проживання. Так, у приміщенні Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського, що на вул. Дорошенка, 70 переселенці безкоштовно обирають одяг та діляться історіями переїзду.  

Днів 10-14. Я вже  не пам’ятаю скільки  переховувався в підвалі тому, що ну взагалі весь мій район він зараз розбомблений. До Львова добирався днів 4-5 на машині з сім’єю, з коханою. Все, що я встиг взяти з дому – це паспорт схопити. В мене зараз вдома повилітали вікна, не знаю чи стоїть зараз мій будинок. Багато людей, які зараз вимушені тимчасово бути в іншій частині країни, мало що в них з собою могло бути, - розказує Євгеній, переселенець із Харкова.

Ми вже поняли, 2 числа, 2 березня,  що  нам треба ну реально тікати. В нас рядом в будинку повилітали вікна, горіла нафтобаза, горіла пошта. З нашого будинку отак дивишся туди- дим іде- навтобаза, туди дивишся горить пошта, райвідділ. І ми вскочили у машину і поїхали. Ми приїхали в зимовому. Вже весна наступає. Я хочу взяти чоловіку світера, взяти якісь там  ботінки. І дякуємо людям канєшно, дуже дякуєм. Нас дуже гарно прийняли, -  каже Людмила, переселенка із Бородянки.

Я приїхала з-за кордону, моє місто було окуповане з першого дня і я не можу туди дістатись. Якщо люди залишаються без нічого, то потрібна допомога, і якщо ми будемо допомагати одне одному, то все буде добре, - розповідає Валентина, переселенка із Мелітополя.

Потребуючі люди можуть обрати у штабі одяг та взуття необхідних розмірів, також дитячі візки та іграшки.

В нас тут іде індивідуальна видача одягу, кожен може прийти в живу чергу, займаємо чергу. І ми по 10 чоловік запускаємо людей, вони собі самі обирають одяг на свій смак, на свій розмір все, що їм подобається, все, що їм підходить. Даємо на це 15 хвилин і вони встигають знайти все, що  їм потрібно, - пояснює Олександра Перон, волонтерка.

До слова, запаси одягу тут поповнюватимуть щодня.

Єдиною умовою для того, щоб отримати тут безкоштовно одяг і взуття це є, що людина проживає, проживала в тих місцях, де зараз ведуться бойові дії в Україні, - мовить Мирослава Туркало , заступниця керуючого справами Львівської облради.

До слова, центр видачі одягу і взуття для вимушено переселених осіб працює щодня з 9.00 до 17.00 без вихідних. Також кожен охочий може приносити сюди речі для переселенців.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
«Швидка» від Папи Римського (відео) «Швидка» від Папи Римського (відео)
Машину з Ватикану до України привіз папський жертовник кардинал-диякон Конрад Краєвський. Карета «швидкої» повністю укомплектована і готова до виїздів.
Loading...
Load next