«Швидка» від Папи Римського (відео)

«Швидка» від Папи Римського (відео)
Машину з Ватикану до України привіз папський жертовник кардинал-диякон Конрад Краєвський. Карета «швидкої» повністю укомплектована і готова до виїздів.

Папа Римський Франциск подарував карету «швидкої» одній із дитячих лікарень Львівщини.

Автомобіль був освячений ним особисто. Машину з Ватикану до України привіз папський жертовник кардинал-диякон Конрад Краєвський. Щоб доставити її сюди, він подолав понад 2 тисячі кілометрів за 22 години, аби ця автівка швидкої допомоги рятувала життя наших дітей.

Машина повністю укомплектована і готова до виїздів. Передавши карету, кардинал-диякон висловив велику вдячність українському народу, який став на захист не лише своєї країни, але й цілої Європи.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Loading...
Load next