У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео)

У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео)
Львів’яни приносять тканину, тут ж і плетуть сітки, а також допомагають заготовляти смужки для плетіння 

Хто чим може: допомога для наших захисників надходить звідусіль. Кошти, техніка, засоби захисту. Так, у Львові працює волонтерський осередок з виготовлення маскувальних сіток для українських військових. Люди приносять тканину, тут же і плетуть сітки, а також допомагають заготовляти смужки для плетіння. За неповний місяць волонтерства у центрі сплели 215 сіток.   

Ми розуміємо, що наші маскувальні сітки вони йдуть в правильному напрямку, вони йдуть туди,  де найбільше потрібні для наших військових.  Тому постійні замовлення, постійні дзвінки – чи є у вас сітки, чи  можете ви нам видати, поділитися, то ми завжди дуже відкриті і долучаємось до допомоги, — Анастасія Мартинюк,координаторка волонтерського центру . 

До плетіння сіток долучається досить багато людей, які не можуть сидіти склавши руки, поки в державі війна.   

Я розумію, що зараз наша країна вона потребує того, щоб захистити, бо я не зможу взяти зброю в то чим зможу, тим допоможу. Тому вирішила допомогти такими речами, - Олена, волонтерка. 

Сам в запасі, ніде поки місця не знайшли. От саме працюємо, робимо сітки для військових, помагаємо нашим дружинам, дівчатам, - Олександр, волонтер. 

Окрім цього, в інноваційному центрі для волонтерів та всіх охочих проводять майстер-класи із самооборони.  

У інноваційному просторі кажуть: намагаються максимально долучатися до волонтерства та співпрацювати із закордонними асоціаціями, щоб розповідати людям з інших держав про події в Україні.  

Коли почалася війна, наш простір переформатувався і в нас є, як ви тут бачите частина команди створила тут  такий волонтерський центр і тут проявились найкращі риси характеру наших працівників, які  змогли зорганізувати все і звичайно з максимальною безпекою, — Олена Павлюк, керівниця. 

До слова, долучитися до волонтерства можуть усі охочі щодня з 10 до 19 години. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdautnews.com

Читайте також
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next