Завершення комплектування 125 бригади ТРО (відео)

Завершення комплектування 125 бригади ТРО (відео)
Зараз тероборона найбільше потребує водії кранів, вантажних автомобілів, тракторів тощо.

У Львові завершують комплектування 125-ї окремої бригади територіальної оборони Львова. Зараз захисники найбільше потребують фахівців рідкісних спеціальностей, зазначає начальник відділу роботи з персоналом у центрі рекрутингу. Це водії кранів, вантажних автомобілів, тракторів тощо.
 

В нас є інженерні підрозділи в яких така техніка знаходиться на озброєнні і ці підрозділи будуть виконувати завдання, наприклад, розбирати якісь завали, завантажувати грузи і так далі. І відповідно сюди потрібен фахівець, який здобув цей досвід в цивільному житті. Й може виконати так само завдання у нашій бригаді, - повідомляє Андрій Кучерявенко, начальник відділу роботи з персоналом 125 окремої бригади ТРО ЗСУ м. Львова.

У центрі рекрутингу розповідають: здебільшого люди, які приходять записуватися до тероборони, не мають військового досвіду, але бажають долучитися до захисту нашого міста. Також чимало звернень надходить і від переселенців. Вже тут, на місці вони проходять співбесіду з медиком та психологом. Після чого їх скеровують безпосередньо до командирів підрозділів. Також тут працює колл-центр для додаткових консультацій.

Я ту вже знаходжуся тиждень. Спочатку приймали по 5 дзвінків на день, а потім вже трошки більше людей телефонує 10-15. Зараз вже теж трошки менше людей телефонує, бо ті хто хотіли вже зателефонували, а інші певно ще вагаються, - каже Софія Резніченко, волонтерка Центру рекрутингу 125 окремої бригади ТРО ЗСУ м. Львова.


До того ж у місті відкрили й центр підтримки 125 окремої бригади тероборони. Тут волонтери складатимуть списки потреб для захисників, а вже потім залучатимуть небайдужих осіб та підприємців для закупівлі необхідних речей.

Забезпечити й допомогати можуть усі бажаючі. В нас є відкритий рахунок в банку, хто може приносити матеріальні речі, то приносять матеріальні речі.

Найактуальнішими речами, які потребує наша бригада, це є шлеми, це є захисні бронежилети. Але все буде на нашому сайті, повністю весь список, - розказує Максим Гнідець, волонтер Центру підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ м. Львова.
 

Для підтримки захисників створили організацію «Благодійний фонд «125», де займатимуться збором коштів. Якщо ви хочете вступити до цієї окремої бригади тероборони, то усю необхідну інформацію можете знайти на сайті Львівської міськради.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next