Надточне розпізнавання людей та автомобілів: новітні технології у Львові (відео)

Надточне розпізнавання людей та автомобілів: новітні технології у Львові (відео)
Проєкт «Vision» забезпечує цифровий аналіз та обробку даних, які надходять через камери відеонагляду області.

Система надточного розпізнавання людей та автомобілів «Vision». Таку назву отримав проєкт, який сьогодні презентували в області. Впроваджують його на базі програми відеонагляду «Безпечна Львівщина».

Наразі в області встановлено 1400 камер спостереження, які допомагають розслідувати кримінальні правопорушення та знаходити злочинців. А завдяки новій програмі вдасться розширити функціонал цієї системи. Зокрема стане доступний пошук транспорту з використанням технологій штучного інтелекту та доповненої реальності.

Додамо, що проєкт «Vision» підтримує та фінансує Львівський ІТ Кластер. Підприємство закуповує необхідні компоненти системи, а також забезпечує постійне її вдосконалення та розширення функціоналу. І власне голова Львівської ОВА, керівник ГУ Нацполіції Львівсщини та представник Львівського ІТ Кластеру підписали Угоду про співпрацю.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next