У Львові презентували інсталяцію - символ гуманітарних та евакуаційних коридорів (відео)

У Львові презентували інсталяцію - символ гуманітарних та евакуаційних коридорів (відео)
У парку «На Валах» відкрили арт-інсталяцію, яка є символом гуманітарних та евакуаційних коридорів. Її прикрасили понад 5000 синіх і жовтих крашанок.

Великодній коридор життя. У парку «На Валах» відкрили артінсталяцію, яка є символом гуманітарних та евакуаційних коридорів.

Змайстрували її з труб та сітки синьо-жовтих кольорів і прикрасили понад 5 тисячами синіх і жовтих крашанок. Їх розфарбовували переселенці, які зараз проживають у Львові, зазначила авторка конструкції Христина Береговська. 

Цей трикутник є символом даху будинків людей, які втратили свої домівки, вимушено їх покинули і «зеленими коридорами» намагалися дістатися безпечної зони, - зазначила Христина Береговська.

Інсталяцію можна побачити до Великодня.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Loading...
Load next