У Стрийському парку відкрили мобільний центр психологічної допомоги (відео)

У Стрийському парку відкрили мобільний центр психологічної допомоги (відео)
У Стрийському парку дорослі та дитячі психологи проводять індивідуальні консультації, арт- та ігрову терапію для дітей, а також розважальні заходи

Психологічна допомога для дітей. Мальтійська служба допомагає внутрішньо-переміщеним особам впоратись з внутрішніми проблемами. Для цього у Стрийському парку у Львові відкрили мобільний центр психологічної допомоги. У ньому дитячі психологи проводять індивідуальні консультації, арт- та ігрову терапію для дітей, а також розважальні заходи. За місяць роботи у тестовому режимі його відвідало майже пів тисячі дітей із сімей-переселенців. Допомога відбувається у спеціальному фургоні.

В цьому фургончику є дві кімнати. Одна кімната ігрової терапії вона повністю вся в іграшках, ми її обладнали так що зробили всю кімнату в іграшках і там діти можуть знайти для себе помічника, який якимось чином їм зараз допомагає. Вони забирають цього помічника з собою і він так ніби турбується як такий об’єкт турботи, який з ними може бути.

Інша кімната в нас є в якій ми проводимо здебільшого індивідуальні консультації. Тобто сюди можуть звертатись ми закриваємо тоді цю кімнатку, проводимо індивідуальні зустрічі або тут також є музична терапія. В нас є багато музичних інструментів для дітей, для дорослих, - Олена Романова, психологиня Мальтійської служби допомоги.

Центр працює з в будні з 09:00 до 18:00 за адресою вул. Уласа Самчука, 14.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Loading...
Load next