"росія, ви провалилися", - Крістіна Квін повідомила, що посольство США повертається до України

"росія, ви провалилися", - Крістіна Квін повідомила, що посольство США повертається до України

До Львова завітала Тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін. Вона повідомила, що посольство США повертається до України і спочатку працюватиме у Львові, а до кінця місяця дипломати планують повернутися вже до Києва. Крістіна Квін висловила свою повагу українському народові, який показав усьому світу, що означає справжній героїзм. І запевнила у подальшій активній підтримці України з боку Сполучених Штатів Америки.

Я навіть не можу вам передати, наскільки я рада повернутися назад в Україну і сюди, до Львова, і стояти біля дерева, яке ми посадили з міським головою приблизно рік тому, — зазначає тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

За два дні до того як росія розпочала цю жахливу війну проти України, я стояла на цій площі і казала, що за зневагу путіна до міжнародного права і норм, США дадуть рішучу відсіч разом зі своїми союзниками і партнерами. Сьогодні на дев’ятий тиждень від початку цього необґрунтованого вторгнення я можу з гордістю сказати: ми дотримались свого слова. Мій меседж до росії є таким: ви провалилися! Україна стоїть, уряд функціонує, і ми повертаємося. Спершу до Львова, а потім і до Києва, щоб допомогти уряду, — запевняє Крістіна Квін.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next