На Львівщині дозволили прогулятися лісом (відео)

На Львівщині дозволили прогулятися лісом (відео)
На Львівщині дозволили відвідувати ліси, однак лише пішки. В'їзд на територію лісових масивів будь-яким транспортом заборонений. Не можна й розпалювати вогнища.

А от ліси на Львівщині відтепер відкриті для прогулянок. Та все одно з певними обмеженнями. Як повідомили у обласній військовій адміністрації, відвідування лісів можливе лише у пішому режимі. Натомість в'їзд на територію лісових масивів будь-яким транспортом заборонений. Через високий ризик пожеж також під забороною розпалювання вогнищ.

Нагадаємо, що за підпал сухої трави передбачений штраф – від 3-ьох до 6 тисяч гривень для громадян та понад 21 тисяча гривень для посадових осіб.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Дезінфекція парків від кліщів у Львові Дезінфекція парків від кліщів у Львові
Парки та зелені зони оброблятимуть препаратом, що має спрямовану дію винятково на паразитів і не є шкідливим для людей та тварин.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next