15 гривень за маршрутку: у Дрогобичі подорожчала вартість проїзду (відео)

15 гривень за маршрутку: у Дрогобичі подорожчала вартість проїзду (відео)
Ціну підняли з 10 до 15 гривень.

15 гривень за маршрутку. У Дрогобичі подорожчала вартість проїзду в громадському транспорті. Ціну підняли з 10 до 15 гривень. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.

Пов'язано це зі зростанням вартості та дефіцитом пального на АЗС.  Нові тарифи почнуть діяти з суботи, 14 травня.

Натомість мешканці міста, які здійснюють оплату безготівково за допомогою «Картки дрогобичанина», мають знижку у розмірі 2 гривень за кожен проїзд. Додамо, усі пільги в громадському транспорті зберігаються. 

Нагадаємо, у Харкові відновлює роботу наземний громадський транспорт: проїзд – безкоштовний.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дрогобичі приміські та міжміські автобуси курсуватимуть за новими маршрутами: перелік
Таке рішення прийняли, щоб уникнути хаотичний рух автобусів. Місто повинне облаштувати зупинки згідно з новими маршрутами.
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
На Львівщині 24-річний зловмисник побив жінку та пограбував її На Львівщині 24-річний зловмисник побив жінку та пограбував її
На Львівщині поліцейські затримали 24-річного зловмисника, який вчинив розбійний напад на перехожу, завдавши численних тілесних ушкоджень, а потім втік.
Loading...
Load next