Львів’яни вирушають на чемпіонат «TRAM-EM – 2022» (відео)

Львів’яни вирушають на чемпіонат «TRAM-EM – 2022» (відео)
Від ЛКП «Львівелектротранс» свою професійну майстерність продемонструють Степан Поплавський та Ірина Козак.

Королі львівських рейок представлятимуть Україну на Міжнародному трамвайному чемпіонаті у німецькому Ляйпцигу. Це – щорічний світовий чемпіонат, де найкращі водії зустрічаються, аби випробувати себе в різних дисциплінах та визначити переможця. Від ЛКП «Львівелектротранс» свою професійну майстерність продемонструють Степан Поплавський та Ірина Козак. Серед основних дисциплін – швидкість, точність зупинки перед перешкодою, гра у боулінг, маневрування. Водії віджартовуються: в останньому точно дадуть фору кермувальникам з інших міст.

Так як ми у Львові їздимо, то напевно на всіх покажем.

У Львові вулички вузенькі. Рухомий склад трошки в роках, значить, складнощі більші.

Зазначимо, Степан Поплавський першим опанував кермування низькопідлоговим п’ятисекційним трамваєм у Львові. І сьогодні він є основним вчителем та наставником для інших водіїв у трамвайному депо не лише міста Лева.

Два місяці я був на заводі.

Вивчив його від а до я при складанні від початку до кінця. Я вчився поступово як його складали так я і вчився. Ну і виїзд – головне для нього було це колія. В нас колія тоді ще була слабенька, -  каже Степан Поплавський, водій трамвая, член львівської команди.

Львівська команда вирішила не лише демонструвати свої професійні знання та навики, а й скористатися нагодою для висловлення громадянської позиції щодо агресії російської федерації, від якої зараз страждає наша країна. У промо-відео під пісню «Стефанія» гурту «Калуш» та на формі можна побачити заклик #CloseTheSkyUA.  

Для того, щоб наші колеги з Європи.

Зі світу розуміли, в яких умовах сьогодні працюють водії усіх трамваїв України. А деякі не працюють. Якщо брати Київ, Харків, що сигнал повітряної тривоги – це є частина роботи сьогодні і великі ризики, - каже Ольга Бачинська, речниця ЛКП «Львівелектротранс».

До слова, на перегони водіїв трамвая, які відбуватимуться 19-22 травня, команда «Львівелектротрансу» вирушить разом із представниками «Київпастрансу». Львів’яни братимуть у ньому участь вперше. Натомість для російських міст запрошення на цей чемпіонат скасували.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові 7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.
Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни
6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 30-річчя ЗСУ буде перекриття вулиць Героїв Майдану.
Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая
На вулиці Бандери вже змонтували та з'єднали колії. Зараз кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.
Loading...
Load next