У Львові відкрили найбільше модульне містечко для переселенців (відео)

У Львові відкрили найбільше модульне містечко для переселенців (відео)

Ще одне модульне містечко для переселенців відкрили у Львові. Воно є найбільшим із трьох, що вже є у нашому місті. Облаштували тимчасове помешкання на Сихові. У містечку встановили 94 будиночки, у яких вже живе близько 300 людей з Маріуполя, Луганська, Краматорська, Херсона та інших міст та ще близько сотні можуть сюди поселити.
 

Ми зробили доброустрій. Ми провели всі мережі: вода, каналізація, електропостачання, забезпечення харчування, охорона. Як ви бачите, спеціальні бокси облаштовані для того, щоб можна було попрати одяг, висушити одяг, все в повному об'ємі то що можна на сьогодні, — розповідає міський голова Львова Андрій Садовий.
 

Третє тимчасове містечко розташували на земельних ділянках, які належать Згромадженню Отців Селезіян. Вони також взяли на себе обов'язки харчувати внутрішньопереміщених осіб, які будуть там жити.
 

Ми як згромадження будемо мати можливість довозити й харчувати тут вже на місці кухнею. Яка є передана нашим згромадженням з Європи, що буде тут готувати на місці й розповсюджувати, роздавати ту їжу для мешканців міста Марія Поліс. Це будуть бесіди, спілкування з людьми, які хочуть поговорити, інколи це дуже потрібно виговоритися і наше буде напевно завдання більше слухати ніж навчати. Через те, що тут будуть молодь, діти, то ми хочемо щось цікаве запропонувати з нашими аніматорами для дітей, — зазначає представник Згромадження Отців Салезіян Св. Івана Боско Андрій Боднар.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
Loading...
Load next