У Львові розігрують розмальовані уламки ракет, якими бомбардували місто (відео)

У Львові розігрують розмальовані уламки ракет, якими бомбардували місто (відео)
У Львові розігрують розмальовані уламки ракет, якими бомбардували місто 26 квітня та 3 травня. Усі зібрані кошти передадуть на потреби Збройних сил України.  

Лотерея для підтримки ЗСУ. У Львові розігрують розмальовані уламки ракет, якими бомбардували місто 26 квітня та 3 травня. 

Лотерея розпочинається вже сьогодні, а переможці стануть відомі вже 1 червня. Вартість квитка на участь у розіграші складає 100 гривень.

Розмальовували уламки ракет учениці Львівської національної академії мистецтв За словами організаторів розіграшу, навіть те що несе смерть може стати витвором мистецтва і принести користь, бо усі зібрані кошти підуть на допомогу Збройним силам України.   

Нагадаємо, 80 тис. примірників: у країнах ЄС для дітей друкують книжки українською мовою.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next