Підсмажили русню: львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії (відео)

Підсмажили русню: львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії (відео)
Підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади зі Львівщини знищили близько 50 військових елітного полку росії. Бій тривав 14 годин.

Львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії. Підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, зірвали плани ворога перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України. Бій тривав 14 годин. Як повідомили на сторінці бригади, уночі до позицій десантників підійшла ворожа ДРГ. Наші хлопці помітили диверсантів і вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусмили їх відступити. Але піхота  рашистів, підсилена бронетехнікою, пішла в атаку собі ж на смерть.

Воїни ЗСУ, з гранатомета NLAW підпалили російську БМД із частиною особового складу 104-того, так званого, «гвардійського», десантно-штурмового полку 76-ої псковської дивізії, яку в збройних силах рф вважають елітною. Ця ж «полосата еліта» відступила, залишаючи у лісосмузі тіла своїх загиблих.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next