На Львівщині п’яний водій протаранив мікроавтобус: є поранені (відео)

На Львівщині п’яний водій протаранив мікроавтобус: є поранені (відео)
П’яний водій на своєму «ЗАЗ» протаранив мікроавтобус, який їхав попереду. А той по інерції зіткнувся ще з одним легковиком.

На трасі «Київ-Чоп» неподалік села Зубра п’яний водій на своєму «ЗАЗ» протаранив мікроавтобус «Фольксваген», який їхав попереду. Після удару «Фольксваген» по інерції зіткнувся ще й з легковиком «Форд».

Внаслідок аварії травмувалися керманич-винуватець, а також водій та пасажирка мікроавтобуса. Усіх їх госпіталізували.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. За скоєну ДТП керманичу загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортом.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На трасі Київ-Чоп зіткнулися легковик та вантажівка - є постраждалі На трасі Київ-Чоп зіткнулися легковик та вантажівка - є постраждалі
Автопригода на 44 км автодороги Київ — Чоп.
Loading...
Load next