На Львівщині мисливець випадково застрелив чоловіка (відео)

На Львівщині мисливець випадково застрелив чоловіка (відео)
Мисливець, думаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка. Поліцейські виявили тіло з вогнепальним пораненням голови

 На Львівщині мисливець випадково застрелив чоловіка. До правоохоронців звернувся брат загиблого, бо той не повернувся з полювання й тривалий час не виходив на зв’язок.

З’ясувалося, до цього можливо причетний літній чоловік, який тієї ж ночі виходив на полювання у лісопосадку. Він зізнався: думаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка.

Після цього поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Зараз відкрите кримінальне провадження за вбивство через необережність. Винуватцю загрожує до 5 років ув’язнення. 

Вас також може зацікавити стаття: Львівські лікарі видалили в жінки 15-сантиметрову пухлину

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Loading...
Load next