У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео)

У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео)
Усі ремонтні роботи виконують за бюджетні кошти. Будь-які збори грошей у школах (окрім благодійних внесків) є забороненими. 

Укриття навчальних закладів приводять до ладу. Усі ремонтні роботи там виконують за бюджетні кошти. Натомість будь-які збори грошей у школах є забороненими. Хіба батьки самі хочуть фінансово допомогти з облаштуванням укриттів.

Наразі ж місто скерувало майже 50 млн грн на підготовку шкільних сховищ.

Попередньо планується, що очне навчання на постійній основі відбуватиметься в учнів 1-5 класів. А от середня і старша школа здобуватиме знання за змішаною формою. 

Нагадаємо, у Львові дітлахи облаштували блокпост, де збирають кошти на потреби українських десантників.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн У Львові відбудеться масштабний ремонт доріг, лікарень та шкіл: виділено 85 млн грн
Львівщина отримає додаткові 85 млн грн з державного бюджету на реалізацію 11 об’єктів соціальної інфраструктури. Про це у суботу, 30 жовтня, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.
ЕКСКЛЮЗИВ! Чи БЕЗПЕЧНО у школах Львова? ЕКСКЛЮЗИВ! Чи БЕЗПЕЧНО у школах Львова?
На облаштування укриттів у школах цьогоріч витратили близько 10 млн грн. Наразі 118 зі 127 закладів загальної середньої освіти мають повністю облаштовані для цих цілей приміщення
Автодорогу Червоноград — Рава-Руська на Львівщині повністю буде відремонтовано у 2022 році (фото) Автодорогу Червоноград — Рава-Руська на Львівщині повністю буде відремонтовано у 2022 році (фото)
Завершення ремонтно-будівельних робіт на цій дорозі в повному об’ємі заплановано у 2022 році.
Loading...
Load next