Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)

Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.

БІЖУ_ПО_ДРОН. Львівський пластун Назар Кірик від початку липня щоденно пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ. Бігом він займається вже більш ніж 4 роки. Але навіть з такою підготовкою, зізнається, інколи біг дається важко. Та попри складнощі він продовжує долати необхідну дистанцію. Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.

21.1 км. Це напівмарафонська дистанція, кожен день, зазвичай починаю зранку. Бігаю кожен день з першого липня. Сьогодні 26-й напівмарафон завершую. Бігаю зазвичай у Львові, тобто, Стрийський парк, Проспект Свободи, Проспект Чорновола, Липинського і закінчую зазвичай в центрі. Деколи я бігаю й в інших містах України. Бігав у Києві, у Тернопільській області бігав. Змінюю час від часу локації, — розповідає Назар Кірик, марафонець. 

22-річний пластун подолав вже майже 500 км. Щоденно про свої здобутки він звітує в інстаграмі. Каже, що така рання пробіжка допомагає й познайомитися з новими цікавими особистостями. 

Останнім часом зв’язуються мої не тільки навіть друзі, а й люди, яких я мало знаю. Я бігав у центрі й зустрів одного американця з Колорадо. Йому 78 років. Ми 3 рази вже бачилися випадково, я до нього підбіг і ми поговорили. Він розповів, що приїхав сюди з дружиною допомагати українським дітям. Я йому розповів за свою ініціативу. І так в мене відбуваються нетворкінг з різними людьми, — зазначив Назар Кірик. 

На дрон необхідно 260 тисяч гривень. Наразі завдяки цій ініціативі вдалося назбирати орієнтовно 100 тисяч. 

В мене цей тиждень фінальний й все-таки добиваю останні сили, щоби зібрати кошти на цей дрон. Далі буду дивитися, напевно, зроблю невеличку перерву. А у майбутньому можуть ще будуть з’являтися якісь нові ідеї, ініціативи. Завжди буду відкритим для пропозицій, — підсумував Назар Кірик. 

Якщо ви бажаєте долучитися до збору коштів на дрон для ЗСУ, то номер карти, на яку можна надіслати фінансову допомогу, ви зараз бачите на вашому екрані. 

 Номер картки для збору коштів на дрон для ЗСУ: 5375 4112 0221 2580 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень! За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Loading...
Load next