За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!

За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення

Разом до перемоги. Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення. Загалом з того часу вони передали нашим захисникам 7 284 дрони, 193 бортів, 243 БПЛА-камікадзе, 3 409 FPV- дронів, 60 надувних човнів, 5 катерів, а також численну кількість колісної техніки.

Згідно задач, які нам нарізають військові, то ми закуповували все що можна і не можна. Починаючи від баггі, електромотоциклів, «амфібій». Звичайно були також джипи і пікапи, позашляховики і буси. Передали ще 35 броньованих колісних машини, - зазначив засновник благодійного фонду Сергій Притула.

Також забезпечили захисників і системами зв’язку, оптичними приладами, тепловізорами та іншим. Але фонд займається не тільки допомогою військовим. Активно розвивається і гуманітарний напрямок роботи. Зокрема завдяки проєкту NEST 149 осіб змогли повернутися додому. Оскільки ця допомога передбачає встановлення тимчасового модульного для родин, чий будинок був внаслідок вторгнення рф . І це лише один з таких проєктів. 

Ми розширили штат, навели комунікацію з закордонними партнерами, навели комунікацію з різними організаціями та бізнесами всередині картини і ми почали закривати великі проєкти. Багато працюємо зновуж таки по медицині. Це 80 медзакладів по всій країні отримали величезну кількість саме ліків і медичного обладнання, яке було закуплено силами фонду опираючись на ті пожертви,які ми отримували, - розповідає засновник благодійного фонду Сергій Притула.

Передавали і старліки. Загалом від початку повномасштабного вторгнення фонд зміг заккумулювати більше 6-ти млрд гривень.

По-перше це величезна любов українців до своєї армії, до своїх захисників і це неймовірна жертовність наших людей на користь нашого війська, а по-друге це показник величезної довіри на яку ми маємо честь опиратися. І коли нам кажуть, що довіряють, бо ми великий фонд, то ми завжди кажемо, що ми великий фонд, бо нам довіряють. І зараз ми завжди кажемо, що сім’я фонду це 100 людей, які працюють в ньому і 10-ки млн людей, що нас оточюють та на яких ми завжди можемо обпертися, які завжди нам допоможуть закрити будь-який проєкт, - підсумував Сергій Притула.

Фонд Притули також активно розвиває і обласні Центри готовності цивільних, налагодив партнерство з військовою школою «Боривітер», де людей навчають інструктори з реальним бойовим досвідом. Усю інформацію про це можна знайти на сайті фонду. Там ви можете і підтримати гривнею напрямки роботи благодійників.

Нагадаємо, Більше ніж 200 тисяч доз вакцини проти COVID-19 доставлено в Україну для безоплатних щеплень ‒ МОЗ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Loading...
Load next