Вбила, а тіло сховала у ванній: у Мурованому 40-річна жінка встромила кухонний ніж у груди знайомому (відео)

Вбила, а тіло сховала у ванній: у Мурованому 40-річна жінка встромила кухонний ніж у груди знайомому (відео)
Тіло загиблого пролежало у ванній 4 місяці.

У Мурованому 40-річна місцева жителька встромила кухонний ніж у ділянку грудей знайомому. Трапилося це під час розпивання алкоголю ще 4 місяці тому. І весь цей час тіло лежало у ванній будинку зловмисниці. Про це повідомили у поліції. Виявили 49-річного вбитого під час патрулювання території, полісмен відчув специфічний запах поблизу одного з будинків. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Зловмисницю затримали.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео) Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео)
У Снопківському парку декілька днів тому діти під час прогулянки знайшли людські рештки, це були кістки ніг. Та згодом поліцейські, які приїхали на місце, знайшли й інші частини тіла.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
У Львові таксист заплатить 250 тисяч штрафу за збиту дитину на пішохідному переході
Ще у вересні 2019 року львівський таксис збив 11-річного хлопчика на пішохідному переході, однак лише нещодавно Шевченківський районний суд Львова визнав водія винним.
Loading...
Load next