Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео)

Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео)
У Снопківському парку декілька днів тому діти під час прогулянки знайшли людські рештки, це були кістки ніг. Та згодом поліцейські, які приїхали на місце, знайшли й інші частини тіла.

Після обстеження території правоохоронці виявили ще частину тулуба та голову загиблої. Експертиза встановила, що жінку вбили ще у листопаді минулого року.

"Нами було встановлено, що це є фрагменти людини, жінки, яка в нас рахується як безвісти пропавша. Самій жінці 58 років. Жінка сама проживала в квартирі неподалік цього парку. Вона любила зловживати спиртними напоями, ходила часто до своїх знайомих", - розповів начальник Львівського районного управління поліції, Павло Гарасим.

Слідчі дізналися, що вбив жінку її 67-річний знайомий, який проживав неподалік Снопківського парку, під час чергового застілля. Під оковитою вони посварилися, що й призвело до трагічних наслідків.

"Дана особа нам розповіла, що між даною жінкою і ним виник конфлікт на ґрунті того, що вона хотіла його обікрасти. Коли він виходив в іншу кімнату він побачив, що ця жінка, яка зараз є мертвою, вона його обікрала. Витягнула з шухляди його кошти", - додав Герасим.

Тоді чоловік почав її бити, вона впала та втратила свідомість, зізнався підозрюваний правоохоронцям.

"Через деякий час він побачив, що жінка вже була мертвою. Він прийняв рішення від тіла позбавитися. Розчленив його й виніс в парк, де його й позалишав", - додав начальник поліції.

Слідство триває й досі. Якщо суд визнає чоловіка винним у цьому моторошному вбивстві, то йому загрожує до 15-ти років ув’язнення. 

 

Читайте також
У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео) У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео)
Сьогодні, 22 квітня, у Львові пів на третю ночі, екіпаж патрулюючи вулицею Володимира Великого, побачив на круговому перехресті з вулицею Княгині Ольги побачили перевернутий автомобіль Mercedes-Benz.
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео) Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)
У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину.
Loading...
Load next