Обкрадала переселенців: львів’янка розміщувала у «Фейсбуці» фейкові оголошення про оренду житла (відео)

Обкрадала переселенців: львів’янка розміщувала у «Фейсбуці» фейкові оголошення про оренду житла (відео)
36-річна львів’янка під вигаданим іменем створила сторінку у «Фейсбуці» та розміщувала на ній оголошення про оренду житла. Після отримання авансів – зникала.

Львів’янка під вигаданим іменем створила сторінку у «Фейсбуці» та розміщувала на ній оголошення про оренду житла. Таким чином 36-річна місцева шукала потенційних жертв, домовлялася про умови оренди та оплати за винайм. Після отримання авансів – зникала. Як зазначили в обласній прокуратурі, потерпілими ставали саме вимушені переселенці з окупованих та охоплених війною територій України. Суд уже визнав затриману винною та засудив до 4 років позбавлення волі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові збирають українські книги для переселенців за кордоном (відео) У Львові збирають українські книги для переселенців за кордоном (відео)
Українські батьки-біженці просять надіслати книги, надруковані українською.
У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео) У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео)
Під час комендантської години із залізничного вокзалу до центрів допомоги переселенцям почали курсувати безкоштовні автобуси.
Loading...
Load next