Мальтійська служба допомоги створить «майстерню протезування» у Львові (відео)

Мальтійська служба допомоги створить «майстерню протезування» у Львові (відео)
Її облаштує Мальтійська служба допомоги при реабілітаційному центрі «Незламні» у Львові. Відповідний меморандум про співпрацю підписали з ЛМР та Першим медоб’єднанням

Партнерство, яке допоможе у реалізації проєкту найбільшого реабілатаційного центру в Укарїні - «Незламні». Мальтійська служба допомоги створить «майстерню протезування» на базі Першого медобєднання Львова. Для цього відбувся меморандум, де міжнародна благодійна організація підписала догорів про співпрацю з міською радою та медзакладом. Відтак, організація зголосилася безкоштовно надати дороговартісне обладнання.

Цей проект буде фінансуватися міністерством закордонних справ. Ми раді з цього приводу що є великий рівень співпраці і довіри між партнерами. З Української сторони це перше медичне обєднання і ми з нетерпінням чекаємо цієї роботи, - каже Жанін Літмайер, програм-директорка Malteser International.

Окрім того в межах проєкту передбачене і навчання персоналу лікарні.

Це є персонал лікарні швидкої допомоги чи першого медобєднання. Вони вже в німеччині, вони вже навчаються і ідея така щоб ці контейнери, коли прийде та майстерня, це обладнання щоб люди вже були навчені. Люди Навчаються і через декілька тижнів вони вже будуть в Україні, - додає Павло Тітко, директор БО «Мальтійська служба допомоги у Львові».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next