Допомога для ЗСУ: зі Львівщини передали автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію на фронт (відео)

Допомога для ЗСУ: зі Львівщини передали автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію на фронт (відео)
Автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію отримають військові 103-ї бригади сил ТрО та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Автомобілі підвищеної прохідності та амуніція. Чергову допомогу отримають захисники України. Цього разу вантаж доправиться до військових 103-ї бригади сил ТрО та 80-ї бригади.

Крім того автомобілі будуть завантажені засобами і першої необхідності. Крім того, завдяки нашим партнерам і ІТ-кластеру, і Олександру Кулепіну особисто, засоби зв’язку.

Все поїде на схід. Сьогодні виїжджаємо, завтра вже наші хлопці на передовій отримають це безпосередньо з рук в руки, - каже Андрій Годик, перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації.

7 автомобілів придбали в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи». Натомість військову амуніцію закупив американський благодійний фонд. Йдеться про майже 100 сучасних бронежилетів і понад 50 захисних шоломів.

Бронежилети 6-го рівня класу захисту – це є керамічні плити, полегшені, і шоломи класу 3А, які є надзвичайно хорошими, тактичні. Для хлопців, щоб виконувати бойові завдання.

Все завдяки американським донатам, які, Богу дякувати, через наш фонд допомагають у тій війні в Україні, - додає Володимир Заболотовський, директор представництва благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine».

Додамо, крім військової амуніції, на Схід відправляють два старлінки, плазму та комп’ютери.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото) ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото)
Передачу 5 бойових машин українському війську здійснено Державним підприємством «Львівський бронетанковий завод». Роботи перевиконали на 20 млн грн.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото) На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.
Loading...
Load next