Волонтери фонду "Гілка Оливи" передали на фронт ще один позашляховик (відео)

Волонтери фонду "Гілка Оливи" передали на фронт ще один позашляховик (відео)

Волонтери продовжують допомагати Збройним Силам України. Здебільшого представники львівського благодійного фонду «Гілка Оливи» забезпечують наших захисників необхідними медикаментами, засобами гігієни та одягом. Цього разу передали позашляховик.

Для наших хлопців, які знаходяться в зоні бойових дій необхідна машина, щоб вона була перш за все повнопривідна, в хорошому стані.

Від точки А, від початку її куплено – до передання ЗСУ. Все відслідковується і документально по акту передається ця машина. І водночас передається така подяка їм, де затверджується печаткою командиром бригади чи підрозділу за те, що вони небайдужі до наших хлопців, - розповідає Отець Іван, засновник БФ «Гілка Оливи».

Зазначимо, автівку передали з Великої Британії.

Наша українська діаспора, яка там уже не один рік, поєднали свої помисли і зусилля на благо Збройних Сил України. Ми тримаємо з ними контакт через наш благодійний фонд вони передають на ЗСУ, - каже Отець Іван.

До слова, до допомоги благодійникам систематично долучаються представники компанії «Lev Development», беручи на себе зокрема фінансові та організаційні питання.

Ми від початку збройного конфлікту у 2014 році постійно допомагаємо Збройним Силам і вважаємо, що це потрібно робити кожної можливості до повної перемоги українського народу, української нації над окупантами, - наголошує Олександр Островський, співзасновник компанії «Lev Development».

Нагадаємо, компанія «Lev Development» спільно з БФ «Гілка Оливи» передали на потреби українських бійців понад 10 автомобілів.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС
Представники БФ «Гілки оливи» кожного місяця передають машини на потреби ЗСУ. Крім автівок благодійники збирають кошти й на іншу техніку, яка зараз необхідна на передовій.
Допомога для ЗСУ: зі Львівщини передали автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію на фронт (відео) Допомога для ЗСУ: зі Львівщини передали автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію на фронт (відео)
Автомобілі підвищеної прохідності та амуніцію отримають військові 103-ї бригади сил ТрО та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
Loading...
Load next