Біля Львова збудують великий хлібзавод (відео)

Біля Львова збудують великий хлібзавод (відео)
На території Оброшинської громади інвестор зі сходу України збудує хлібзавод, який забезпечить роботою орієнтовно 1000 осіб

Біля Львова збудують великий хлібзавод. Він зможе забезпечити роботою орієнтовно 1000 осіб.

Інвестор зі сходу України, який переніс свій бізнес на територію Львівщини через війну, наразі завершує процес отримання необхідних дозволів та виготовлення  документації. Тож будівництво нового заводу хлібобулочних виробів розпочнеться вже найближчим часом.

Додамо, що на територію Львівщини переїхали понад 200 підприємств, 130 з них вже працюють. 

Нагадаємо, Cлужба безпеки України знайшла понад 8 мільйонів гривень готівки у чиновниці Львівської міської ради.

Начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
За добу коронавірус виявили у 404 львів'ян
За оперативними даними, станом на ранок 31 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 103670 випадків інфікування коронавірусом, з них 2629 — летальні. Місто надалі перебуває у червоній зоні.
Аграрії отримають гранти від ООН ФАО Аграрії отримають гранти від ООН ФАО
Аграрії Львівщини зможуть знову отримати гранти в межах інвестиційної програми продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
Loading...
Load next