"Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео)

"Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео)
Начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови

Cлужба безпеки України знайшла понад 8 мільйонів гривень готівки у чиновниці Львівської міської ради.

За даними відомства, начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови.

За $1300 чиновниця гарантувала виготовлення «довідок» групи інвалідності. Нагадаємо, такі «документи» є підставою для чоловіків призовного віку на виїзд за рубіж в умовах воєнного стану.

Затримали чиновницю після передачі підробок клієнту. Під час обшуків правоохоронці виявили:

  • документацію-докази,
  • 2 автівки преміумкласу вартістю понад $75 тисяч США,
  •  понад 8 млн грн готівки.

Їй вже повідомлено про підозру. Також встановлено й осіб, які встигли скористатися такими «послугами». Їхню подальшу долю вирішуватимуть відповідні правоохоронні органи.

Нагадаємо, власник маріупольських заводів Рінат Ахметов заявив, що готовий фінансувати відбудову Маріуполя після повернення українського контролю над містом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів
Служба безпеки України у Львівській області повідомила про підозру двом посадовцям "Львівгазу", які раніше вимагали у місцевих підприємців та населення чималі суми хабарів.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next