На Львівщині усі абоненти отримуватимуть СМС про можливі надзвичайні ситуації (відео)

На Львівщині усі абоненти отримуватимуть СМС про можливі надзвичайні ситуації (відео)
Тестування триватиме з 7 вересня по 10 жовтня.

Тестування нової системи інформування про надзвичайні ситуації. ДСНС України розсилатиме повідомлення зі звуковими сигналами на телефон. Відтак, на Львівщині всі абоненти мобільного зв'язку будуть отримувати СМС про можливі загрози.

Триватиме тестування з 7 вересня по 10 жовтня кожного понеділка, середи та п’ятниці о 12:00.

Система передбачає сповіщення нехарактерного типу. Тобто це не СМС повідомлення нехарактерного типу, тобто це не СМС повідомлення. Це так звані технічні сповіщення, які відрізняються особливим звуком сповіщення і відрізняються тим, що відбувається вібрація телефону або смартфону під час його отримання. Також ці сповіщення приходять незалежно від того включений чи виключений звуковий режим. Тобто в будь-якому випадку сповіщення надходять, — зазначив Роман Примуш, заступник голови ДСНС України.

 Роботу цієї системи планують розпочати вже з жовтня цього року вже в так званому бойовому режимі на всій території України. 
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева
Чоловік заліз на дерево, щоб обрізати гілки, однак самостійно злізти з нього вже не зміг. Довелось викликати рятувальників ДСНС аби вони зняли його з дванадцятиметрової висоти.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Loading...
Load next