На Львівщині перевірятимуть умови проведення уроків та гостроту зору учнів у школах (відео)

На Львівщині перевірятимуть умови проведення уроків та гостроту зору учнів у школах (відео)

Зір школяра: освітяни спільно з медиками запустили новий проект. Починаючи з вересня на Львівщині перевірятимуть умови проведення уроків та гостроту зору учнів у частині шкіл області. Перевіркою займатимуться відповідні бригади окулістів.

Фахівці здійснять заміри освітленості в класах, акцентуватимуть навіть на відстані парт. Вони допоможуть школам це правильно скорегувати та розсадити дітей відповідно до зросту чи патологій зору.

Наприкінці року напрацьовані рекомендації впровадять в усіх закладах освіти Львівщини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
Loading...
Load next