Коли львівські школярі повернуться за парти

Коли львівські школярі повернуться за парти
З середи, 5 травня учні повернуться до навчання в офлайн-режимі.

У зв’язку з тим, що місто Лева перейшло до жовтої зони, то після Пасхи, 5 травня, учні молодшої та старшої львівських шкіл повертаються до очного навчання.

Зазначимо, що 26 квітня о 00:00 у Львові послабили локдаун. Відтак, тепер у місті працюють кафе та ресторани, ринки, театри та музеї, кінотеатри, магазини тощо.

Варто зазначити, після послаблень навчальні заклади відвідували учні 1-4 класів та вихованці дитячих садочків.

Проте, з середи, 5 травня, до очного навчання повернуться всі школярі.

Навчання у закладах дошкільної освіти продовжується без змін.

Окрім того, з цього дня до офлайн-роботи повернуться всі позашкільні заклади, гуртки, а також секції.

Читайте також
На Львівщині понад 85% шкіл перевели на дистанційне навчання (відео) На Львівщині понад 85% шкіл перевели на дистанційне навчання (відео)
Більшість шкіл Львівської області переведуть на дистанційне навчання, оскільки значна частина робітників цих шкіл не щеплені проти COVID-19.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Loading...
Load next