Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)

Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.

Як повідомила прокуратура, у Львові затримали заступника начальника одного із управлінь Київської обласної державної адміністрації під час одержання грошей.

За даними слідства, посадовець, будучи колишнім працівником Антимонопольного комітету України, вимагав неправомірну вигоду від підприємця в сумі 10 тис доларів США. Натомість він мав вплинути на службову особу Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України задля сприяння під час проведення перевірки суб’єкта господарської діяльності щодо дотримання антимонопольного законодавства.

Затримали чоловіка після одержання всієї суми хабара. Наразі йому повідомлено про підозру, вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна. 

Читайте також
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Львівські поліцейські затримали злочинця який здійснив 30 крадіжок
Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до тридцяти крадіжок у Львові. У поліції повідомили, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.
Loading...
Load next