Без проїзду на Шевченка: ще одну ділянку вулицю закривають на ремонт (відео)

Без проїзду на Шевченка: ще одну ділянку вулицю закривають на ремонт (відео)
На ділянці від будинку № 60 до вул. Я. Мудрого облаштовуватимуть колектор, водопровідні й інженерні мережі, а також прокладатимуть дорожнє полотно.

Без проїзду на Шевченка: ще одну ділянку вулицю закривають на ремонт. На відтинку від будинку № 60 до вулиці Ярослава Мудрого облаштовуватимуть колектор, водопровідні й інженерні мережі, а також прокладатимуть дорожнє полотно. На час ремонтних робіт міські автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом – вулицями Клепарівською та Золотою, – повідомили в мерії.

Ми хочемо до кінця року відкрити проїзд по всій ділянці. Тому, якщо ніяких форс-мажорів не виникне, ми планово йдемо до нашої мети, що до кінця грудня ми хочемо мати проїзну вулицю Тараса Шевченка, - каже Микола Власюк, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаю, це уже третій етап реконструкції цієї вулиці, яка почалася у 2020-му. Проєкт передбачає повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів. Оновлення усіх інженерних мереж. Натомість проїзну частину тут сумістять із новими трамвайними коліями посередині вулиці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео) Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео)
На ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова підрядник уже постелив фінішний шар асфальту. Водночас для проїзду також відкрили бічні: вул. Юнаківа та вул. Єрошенка.
У Львові відкрили для проїзду транспорту ще одну ділянку вулиці Шевченка У Львові відкрили для проїзду транспорту ще одну ділянку вулиці Шевченка
Тепер авто можуть проїжджати на ділянці від вул. Яцкова до Бортнянського.
Loading...
Load next