Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео)

Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео)
На ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова підрядник уже постелив фінішний шар асфальту. Водночас для проїзду також відкрили бічні: вул. Юнаківа та вул. Єрошенка.

Ще одну частину вулиці Шевченка відкрили для проїзду. Йдеться про ділянку від Залізничної до Яцкова. Там, за інформацією мерії, підрядник уже постелив фінішний шар асфальту. Відтак цією частиною дороги відтепер може рухатися транспорт. Водночас для проїзду також відкрили бічні вулиці: Юнаківа та Єрошенка. Натомість саму вул. Яцкова дорожники відкриють після підключення каналізаційного колектора, який облаштовують від вул. Бортнянського.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили для проїзду транспорту ще одну ділянку вулиці Шевченка У Львові відкрили для проїзду транспорту ще одну ділянку вулиці Шевченка
Тепер авто можуть проїжджати на ділянці від вул. Яцкова до Бортнянського.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Loading...
Load next