Неподалік Львова не розминулися 2 автівки: є постраждалі

Неподалік Львова не розминулися 2 автівки: є постраждалі
Внаслідок цієї події постраждало 4-ро осіб, які отримали травми різного ступеня важкості.

Неподалік Львова не розминулися 2 автівки: є постраждалі. Подія трапилася неподалік Старого села на трасі «Мукачево - Львів». Повідомляється, що водій «Daewoo» виїхав на зустрічну смугу, що й стало причиною ДТП з «Renault». Внаслідок цієї події постраждало 4-ро осіб, які отримали травми різного ступеня важкості . Винуватцю ДТП в межах кримінального провадження загрожує до 3-х років обмеження волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео) У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео)
На вулиці Івана Чмоли водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події. Зрештою його затримали. Перевірка драгером показала майже 3 проміле.
Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.
Loading...
Load next