У селі Ясениця-Сільна зіткнулися 2 автівки: четверо осіб травмувалися (відео)

У селі Ясениця-Сільна зіткнулися 2 автівки: четверо осіб травмувалися (відео)

Четверо травмованих, серед яких – дитина. У селі Ясениця-Сільна зіткнулися 2 автівки. За інформацією поліції, з тілесними ушкодженнями до медзакладу доставили водіїв обох транспортних засобів та дві пасажирки «Audi»: восьмирічна дівчинка та 30-річна жінка, обидві – місцеві. За фактом порушення ПДР слідчі відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей ж термін.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід
На Львівщині внаслідок наїзду мікроавтобуса "Volkswagen" загинув пішохід. 23-річний мешканець Рівненської області збив на смерть 60-річного чоловіка.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next