Відомий ЛОР з Австрії Міхаель Рудес допомагає українським діткам відновити здатність повноцінно чути (відео)

Відомий ЛОР з Австрії Міхаель Рудес допомагає українським діткам відновити здатність повноцінно чути (відео)

Допомога від закордонних колег. Відомий ЛОР з Австрії Міхаель Рудес  провів спеціальні оперативні втручання, що допоможуть нашим діткам відновити здатність повноцінно чути.

Якщо все буде добре, якщо у нас вийде, то 6-9 місяців, - Андріана.

Лікар розповідає, що допомога нашим пацієнтам це особиста річ. Бо він теж зіткнувся з наслідками бойових дій.

Я хотів дати щось українцям в цей жахливий час. Коли я був дитиною я теж на собі відчув військовий криза в Югославії, я теж втратив родичів через війну. Це були дуже важкі часи, тому я хочу допомогти вам в цей важкий час, - каже Міхаель Рудес, отоларинголог, завідувач відділення ЛОР та хірургії голови та шиї Державної лікарні в Австрії.

Найголовніше це обмін досвід, кажуть наші лікарі. Це допоможе нашим фахівцям надавати більш якісну допомогу.

Теоретичне підґрунтя неабияке, тому що сертифікованих пластичних фірургів не так багато. Крім того вони мусять мати неабиякі навички, адже нон-стоп оперує, - пояснює Мар’на Черкес, лікар-отоларинголог лікарні Св. Миколая 1-го ТМО Львова.

Протягом тижня Махаель проконсультував 40 пацієнтів та провів 12 операцій. Він пообіцяв, що продовжить свою діяльність у Львові через пів року.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Яких захворювань побільшало на Львівщині у 2022 році? (відео) Яких захворювань побільшало на Львівщині у 2022 році? (відео)
Цьогоріч на Львівщині втричі зросла кількість захворювання на лептоспіроз, вдвічі на хворобу Лайма, а також на менінгококову інфекцію.
Loading...
Load next