"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)

"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.

У Львові на виклик до хворої дитини приїхав п'яний 52-річний працівник швидкої допомоги. Інцидент стався сьогодні, 16 вересня на вулиці Лазаренка,36, за словами очевидців, він ледь стояв на ногах. Батьки хворої дитини склали на медика заяву в поліцію та його вже відсторонили від роботи, повідомляє Варта 1 посилаючись на власні джерела.

Відомо, що батьки дитини думали, що в неї підозра на апендицит, тож потрібне було невідкладне професійне обстеження. Вони одразу ж викликали медиків, які невдовзі приїхали на виклик, однак один з них був дуже п'яним.

Медпрацівник на ногах не стояв, - розповів очевидець інциденту.

Зокрема, у Львівському обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф підтвердили факт перебування медбрата у стані алкогольного сп'яніння на роботі. Проте, ступінь його сп'яніння не розголошують. У центрі зазначили, що категорично засуджують таку поведінку окремих працівників.

Медбрата однієї з підстанцій станції "Львів", на якого в ніч проти 16 вересня складено заяву в поліцію за перебування на робочому місці (на виклику у пацієнта) у стані алкогольного сп’яніння, відсторонено від роботи, - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, львівські правоохоронці, які прибули на виклик також підтвердили ознаки сп'яніння у лікаря – на чоловіка склали протокол, повідомляє Львівський портал.

Орієнтовно опівночі надійшов виклик на вулицю Лазаренка, де зі слів заявника медик, який приїхав на виклик, знаходиться в нетверезому стані. На місці у 52-річного чоловіка виявили ознаки сп'яніння. На нього оформили адмінматеріал за частиною 1 статті 179 кодексу про адмінправопорушення, – нагалосила прессекретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

На відео видно, що на виклик приїхали двоє працівників швидкої. Поки лікарка заповнювала папери, медик, про якого батьки казали, що він п'яний сидів, схиливши голову.

Відео VARTA1 Live.

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото) Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото)
За словами медиків, трансплантація була надскладною.
Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео) Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео)
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги тотально оновлює автопарк швидких. Відтак, на область передали ще 57 нових автівок.
Loading...
Load next