На Львівщині затримали ще 2-х осіб, які незаконно переплавляли "ухилянтів" до країн ЄС

На Львівщині затримали ще 2-х осіб, які незаконно переплавляли "ухилянтів" до країн ЄС
Зловмисники виготовляли чоловікам призовного віку фіктивні документи про опікунство над людьми з інвалідністю та тими, які потребують постійного догляду

Правоохоронці Львівщини затримали ще 2-х осіб, що виготовляли підроблені документи для виїзду закордон чоловіків призовного віку. Таким чином вони переправили до країн ЄС 28 «ухилянтів». Схема полягала у виготовленні фіктивних документів про опікунство над людьми з інвалідністю та тими, які потребують постійного догляду. Тепер порушникам загрожує до 7-ми років ув’язнення.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України
Двоє мешканців Львівщини намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Вони віддали по 5 тис євро з кожного, щоб ділок з Ужгорода посприяв їм у цій справі.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next