На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України

На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України
Двоє мешканців Львівщини намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Вони віддали по 5 тис євро з кожного, щоб ділок з Ужгорода посприяв їм у цій справі.

На кордоні з Угорщиною затримали чоловіків призовного віку, які незаконно хотіли втікти з України. Затриманими виявилися батько й син, які є мешканцями Львівщини. Вони знайшли ділка з Ужгорода, що пообіцяв посприяти у перетині кордону за 5 тисяч євро з кожного. Організатора цієї схеми теж затримали. За незаконне переправлення чоловіків за кордон зловмиснику тепер загрожує до 9-ти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео) На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео)
Проросійська діяльність, антиукраїнська пропаганда та планування диверсії: ще одного прихильника «русского мира» викрила СБУ .
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
Loading...
Load next