У лісі на Львівщині знайшли тіло грибника

У лісі на Львівщині знайшли тіло грибника
74-річний чоловік пішов збирати гриби у ліс поблизу села Брониця Дрогобицього району. До пошуку залучили спеціальну техніку та обладнання.

У лісі на Львівщині знайшли тіло грибника. З ним ще минулої п’ятниці втратили зв’язок, тому рятувальники організували пошукові роботи. Було відомо, що 74-річний чоловік пішов збирати гриби у ліс поблизу села Брониця Дрогобицького району. До пошуку залучили спеціальну техніку та обладнання. Однак через кілька днів вдалося знайти заблукалого чоловіка, але вже без ознак життя. Наразі обставини смерті грибника встановлюють правоохоронці.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева
Чоловік заліз на дерево, щоб обрізати гілки, однак самостійно злізти з нього вже не зміг. Довелось викликати рятувальників ДСНС аби вони зняли його з дванадцятиметрової висоти.
Loading...
Load next