LEV Development пропонує знижку -12% на житло та паркомісця для військових ЗСУ та мешканців ТОТ

LEV Development пропонує знижку -12% на житло та паркомісця для військових ЗСУ та мешканців ТОТ

Завдяки Збройним Силам України ми відновили будівництво, ми маємо змогу працювати та розбудовувати Україну. Тому даною спецпропозицією ми хочемо висловити нашу подяку Збройним Силам України, нашим воїнам та їхнім сім’ям, - Іванна Іванків, керівниця відділів продажу LEV Development.

Спецпропозиція для військовослужбовців ЗСУ та мешканців тимчасово окупованих територій: компанія LEV Development пропонує знижку -12% на придбання житла та паркомісць. Скористатися пропозицією можуть військовослужбовці Збройних Сил України, члени їхніх сімей першого ступеня споріднення, а також громадяни України, що проживають на тимчасово окупованих територіях, зокрема й у населених пунктах, що перебувають в оточенні та на яких тривають активні бойові дії. Для цього у відділі продажу необхідно пред’явити один із підтверджувальних документів.

При купівлі нерухомості ми надаємо безвідсоткове розтермінування до введення в експлуатацію житлових комплексів, - Іванна Іванків, керівниця відділів продажу LEV Development

Зазначимо, усі актуальні пропозиції квартир та ціни ви можете знайти на сайті lev-development.com.ua або за телефоном: +38 (067) 0000 242.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео) У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео)
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі з ворогом. Усі зібрані кошти з цієї події скерують на підтримку ЗСУ.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Loading...
Load next