У Львові відкрили 30-метровий мурал, присвячений Маріуполю (відео)

У Львові відкрили 30-метровий мурал, присвячений Маріуполю (відео)
У Львові відкрили 30-метровий мурал, присвячений Маріуполю. На стінописі, зокрема, зображені Азовсталь, пл. Свободи та Миру, зруйнований драмтеатр.

Низка об’єктів, зруйнованих руками росіян: у Львові відкрили 30-метровий мурал, присвячений Маріуполю. На стінописі, зокрема, зображені Азовсталь, площі Свободи та Миру, зруйнований драмтеатр та будинки зі шпилем. Як повідомили у міськраді, автором 30-метрового муралу є Дмитро Вовк, родом із Маріуполя. Це перша львівська стіна, яку розмалював хлопець. Над нею працював самотужки два тижні. Нагадаю, в липні у Львові запрацював центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь». Тут переміщені особи можуть отримати різних видів допомогу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили мурал «Атіква-Надія» У Львові відкрили мурал «Атіква-Надія»
На вул. Князя Мстислава Удатного відкрили мурал, присвячений Нафталі Герцу Імберу –автору тексту ізраїльського державного гімну
Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео) Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)
На підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить мурали, щоб замалювати посилання на інтернет-сайти де продають заборонені наркотичні речовини.
«Я - Маріуполь»: у Львові запрацював центр підтримки (відео) «Я - Маріуполь»: у Львові запрацював центр підтримки (відео)
У Львові на Площі Галицькій, 15 запрацював центр підтримки для маріупольців. Тут вони зможуть отримати гуманітарну, інформаційну, консультаційну, медичну та психологічну допомогу.
Loading...
Load next