Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)

Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)
На підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить мурали, щоб замалювати посилання на інтернет-сайти де продають заборонені наркотичні речовини.

Мурали замість реклами наркотиків. На міських підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить унікальні малюнки, щоб ліквідувати написи з посиланням на інтернет-сайти з продажу психотропів.

Наносимо певні мурали, які несуть в собі певну соціальну ідею. Не просто малюнок,  а кожен є по своєму цікавий. Щоб не просто замалювати, а щоб приносили барви місту й приносило так само якусь естетичну насолоду львів’янам також, - повідомив речник "Львівобленерго" Олександр Горгут.

Зокрема цей мурал на вулиці Стуса називається "Рівність" й несе в собі ідею боротьби зі стереотипами. Подібний проєкт реалізовувався й минулого року. Тоді малюнки нанесли на 6 підстанцій, цього року з’являться ще на 7-и. Активісти з протидії наркотикам у Львові, що нерідко виходять на рейди й замальовують рекламу дурману на будинках міста, розповідають: останнім часом все більше дітей стають заручниками наркозалежності.

Надіємося, що достукаємося до батьків, які зможуть більш якісніше контролювати своїх дітей, перевіряти їхні переписки, перевіряти їхні аканти в інтернеті. Та перевіряти їхній фізичний стан, - розповів активіст ВСГО "Рух протидії наркоманії та наркокорупції" у місті Львів Сергій Канюка.

Додамо, що лише минулого тижня у Львові затримали наркоторговця з чималою партією "товару". 

Зокрема 300 таблеток MDMA, майже 300 грамів РVP та 300 грамів "метамфетаміну". Загальна вартість вилученого на ринку становить близько півмільйона гривень, - заявила речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Тепер зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. Активісти зазначають, що очікують новий наплив реклами з наркотиками на початок нового навчального року, тому закликають усіх небайдужих якщо не самостійно, то за допомогою поліції ліквідовувати подібні написи.

 

Читайте також
У Львові на гарячому спіймали закладчика наркотиків У Львові на гарячому спіймали закладчика наркотиків
Правоохоронці виявили чоловіка, який ховав пакунки з психотропами в одному з міських парків. Під час обшуку при ньому виявили 42 пакетики з речовиною схожою на «амфетамін».
У Львові виявили чергового наркозбувача У Львові виявили чергового наркозбувача
Під час обшуку поліцейські знайшли у зловмисника кілька згортків з речовино схожою на «канабіс». Також вилучили й ті пакетики з дурманом, які чоловік встиг заховати
У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто У Львові водій під дією наркотиків втікав від поліції та змінював номери на авто
20-річний водій перебував під дією наркотичних засобів, а в його автівці виявили проблискові маячки, які використовують надзвичайні служби та глушилки зв'язку.
Loading...
Load next