Осінні канікули у школах Львова перенесуть (відео)

Осінні канікули у школах Львова перенесуть (відео)
Хороша погода та сприятливі умови для того, аби продовжувати повноцінне навчання і при цьому зекономити енергоносії – так у міському управлінні освіти пояснили пропозицію.

Осінні канікули у школах Львова перенесуть. Хороша погода та сприятливі умови для того, аби продовжувати повноцінне навчання і при цьому зекономити енергоносії – так у міському управлінні освіти пояснили пропозицію. Остаточне рішення – за адміністрацією шкіл. Нагадаю, зазвичай осінні канікули для школярів розпочиналися наприкінці жовтня – на початку листопада.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється) У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється)
Цю інформацію підтвердила речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.
Loading...
Load next